Trouwen

Deze bijzondere dag kan niet voorbijgaan zonder het vast te laten leggen en er af en toe nog terug op kunnen kijken.

Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat ik wil tijdens jullie trouwdag. Daarom kies ik er als bruids fotograaf voor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn en zal jullie niet elke vijf minuten laten poseren. Jullie beleven jullie dag en ik leg hem vast.

Elke bruiloft verschilt van elkaar en dat zal ook in de foto’s te zien zijn. Jullie sfeer van de dag, de gasten en de aanwezige emotie zal ik vastleggen zodat elke keer als de trouwfoto’s bekeken worden, jullie het gevoel van die dag weer terug krijgen. Een fotoshoot op lokatie? dat kan natuurlijk ook! Maar dan niet eindeloos kusjes geven en “even lachen naar het vogeltje”…… Tijdens een fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met mij vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto’s zullen jullie geluk uitstralen.

Hierna kan je ervoor kiezen een mooi album te laten maken maar een losse DVD is ook mogelijk.

Als mijn manier van fotograferen jullie aanstaat, dan laat ik jullie graag meer van mijn werk zien tijdens een persoonlijk gesprek in de studio . Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar!