Portret

Grote groepen tot 15 personen kunnen in de studio worden gefotografeerd, grotere groepen op lokatie. Dit kan 7 dagen per week! Ook alle gezinnen en kinderen worden los van elkaar gefotografeerd de hond mag ook mee.

 

Gezin en Kinderen

Tijdens de fotosessie zal ik spelletjes doen met de kinderen, zodat ze het niet eng vinden en spontaan op de foto gaan. Tijdens de fotosessie zal ik jullie als gezin vastleggen met diverse soorten licht en sfeer en fotografeer ook de kinderen samen en apart zodat je een heel afwisselende serie foto's hebt.

 

Zwangerschap

Een prachtige fotosessie van jou en je buik waar dit kleine wonder in zit. Je buik is op zijn mooist tussen de 32 en 34 weken (bij een meerling 29 weken). Het kan in de studio waar ik werk met verschillende doeken en belichtingen, maar op lokatie thuis of ergens in de natuur is ook mogelijk. Je partner of andere kinderen kunnen ook een keer op de foto natuurlijk.

 

 

De Afspraak

Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten zijn.
Voor kleine kinderen is het altijd erg fijn om eerst even rond te kunnen kijken en een praatje met ze te kunnen maken, voordat we met de sessie beginnen.
Met kinderen van 5 jaar of jonger, kun je het beste in de ochtend komen

 

Kledingadvies

Rustige basic kleding, het liefst wit met een spijkerbroek of lichtgrijs, beige, zachtrose of zachtblauw. Geen drukke prints of logo's op de kleding. U mag eventueel wat extra kleding meenemen, we kijken dan hier wat het leukste is. Omkleden kan ook een keer.

Wanneer je voor een zwangerschapsshoot komt doe dan van te voren losse kleding aan in verband met striemen etc. Handig om mee te nemen zijn een naturel topje( wit of zwart ) of banden voor de buik. Een mooie zomerjurk of lingerie kan je ook nog meenemen.

 

Accesoires

Het is altijd leuk om extra accessoires mee te nemen. Bijvoorbeeld een muts, hoedje, zonnebril, sjaal,ketting of armbandjes. Dit geldt niet voor alle foto's maar kan zeker een leuke aanvulling zijn en zorgt voor extra variatie. Voor kleine kinderen kan het handig zijn om hun lievelingsknuffel mee te nemen, maar haalt u deze pas uit uw tas op het moment als het echt nodig is.

 

Visagie

Wat is er leuker om jezelf eens helemaal te restylen? U kunt uw haar en make up door een professionele visagiste laten verzorgen.
Visagie & haar bedraagt €75 (extra te boeken).

 

Het Resultaat

Ongeveer een week na je fotosessie kom je terug naar de studio voor je bestelafspraak. Tijdens de bestelafspraak laten we jullie foto’s zien op een groot scherm. We beginnen met een slideshow en daarnabekijken we rustig alle foto’s. Op dat moment kies je welke foto's je graag wilt uitvergroten. De levertijd van de uitvergrotingen is over het algemeen 2 weken.